maanantai 6. kesäkuuta 2016

Huovutin FOB-neulatyynyn!

Tein joskus kauan aikaa sitten syksyllä huovutetun neulatyynyn, ja nyt vihdoin aion jollain tapaa kertoa aiheesta blogissa. .-D Heh hups, koska olen jälleen taas tosi myöhässä, mutta sehän ei haittaa!





Minähän tietty valitsin aiheekseni tutun ihanan Fall Out Boyn. Heillä on tuollainen hieno logo, jonka halusin jäljentää neulatyynyyni. Ajattelin taas Save Rock And Roll -levyn verisiä kuolemajuttuja huovuttaessani. ♥


Huovutin mukavan liuskan siten, että tein ensin pohjan mustasta villasta ja päälle laitoin epätasaisesti ohuen kerroksen punaista villaa. Siitä tuli sitten tuollainen kiva verinen vaikutelma. Sitten piirsin aivan loistavan luonnoksen neulatyynyn muodosta, jossa on yhtä lailla kulmia kuin itse logossakin. Kirjoin FOB:n logon etukappaleeseen, yhdistin palat ja täytin tyynyn ylijääneillä leikkuujätöksillä. Neulatyynyssä on myös takana kuminauha, jotta sen voi pujottaa kätevästi käsivarteen. Hahaa, kirjoin ja kasasin koko jutun kokoon muuten yöllä!


Tässäpä sitten on esittelykuvia valmiista tuotteesta! Näytin kuvassa vähän turhan viattomalta, joten oli ihan pakko tehdä vähän omia muutoksia. .-D Neulatyynystä tuli mielestäni hieno, mutta tosin en ole vielä näin melkein vuotta myöhemmin kertaakaan käyttänyt sitä. .-o Pitänee korjata vääryys.

Jej juhuu, voi että olen ylpeä saadessani vihdoin jonkin blogipostauksen valmiiksi! .-D Kesällä aion taas kiriä ja saada rästijuttuja julkaistuksi. Tästä se lähtee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti