sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Ihanan ihmisen stailaus

Tein ystävälleni Miralle vartalo-, väri- ja tyylianalyysin, ja nytpä selitän jotain hauskaa kyseisestä prosessista. .-D

Mira on värityypiltään kevät. Hempeän lämpimät sävyt sopivat hyvin yhteen hänen kauniiden vaaleiden hiukstensa ja kultapohjaisen ihoansa kanssa.

Katselimme inspiraatiokuvia, joiden pohjalta analysoin Miran mieltymyksiä. Miran unelmatyyli on sekoitus suloisen hilpeitä anime-vaatteita sekä klassisen tyylikkäitä kolttuja ja asusteita. Olin myös havaitsevani, että hän pitää joistakin sportti- ja hippityylin elementeistä.

Tuhersin parit luonnokset asuista, jotka ovat mielestäni otolliset juuri Miralle. Hänen vartalonsa on C- ja pehmeää A-tyyppiä. Näin ollen hänen kannattaa pukea melko vartalon myötäisiä vaatteita ja korostaa vyötäröä. Värit kannattaa sijoittaa siten, että ne ovat yläosassa vaaleammat ja kirkkaammat kun taas alaosassa tummemmat. Jakut antavat olemukseen ryhtiä, ja erilaiset rypytykset ovat tosi kauniit yläosaan. Alaosaan kannattaa valita lantiolta istuva polviin ulottuva hame tai suorat housut.

Haha, sitten piirsin vielä muutaman huonon kokonaisuuden, jossa päästin itseni vapaaksi. .-D Liian pitkät tai lyhyet hameet tai shortsit eivät ole kaikista otollisimmat. Lisäksi Miran kannattaa välttää pörröisiä kankaita ja leikkaussaumoja alalantiolla.

Kaiken tutkiskelun pohjalta kävimme sovittamassa tällaisia asukokonaisuuksia. Harmiksemme anime-vaatteita on vähän vaikea löytää lähistöiltä. Suomi on tylsä maa. Meillä kuitenkin oli paljon ihmeteltävää värien ja mallien kanssa.

Oli kyllä mielenkiintoinen tehtävä. Tämän postauksen kasasin vähän huonoon biorytmiaikaan kiireen keskellä, että lopputuloskin on vähän sen näköinen. .-D Hei mutta minun täytyy opetella uskottelemaan itselleni, ettei aina täydy onnistua kaikessa täydellisesti. Tähän loppuun haluan kiittää vielä Miraa, sillä hän oli aivan loistava ja paras asiakas! <3

1 kommentti: